Svakom Chika äpiga juhitav vibraator

79.99

Uudne interaktiivne jänkuvibraator Chika, millel on soojendusfunktsioon, et orgasmid oleksid veel mõnusamad! Vibraator on valmistatud samet pehmest vedelast silikoonist, mida on mugav sisestada ja mis kohandub ideaalselt Sinu kehaga!
Vibratsioonimustreid on võimalik vahetada mänguasja pealt või läbi SVAKOM äpi. Ole loominguline ja ühenda vibraator äpiga, et avastada veel rohkem funktsioone või mängi oma partneriga distantsilt.

Vibratsioon ja soojus funktsioon– 6 vibratsioonirežiimi ja 5 intensiivsus astet ning  SVAKOM Intelligent Mode, mis imiteerib tõelist seksirütmi. Aktiveerige soojendusfunktsioon ja tundke, kuidas g-punkti paitab soe pind, mis saavutab kehatemperatuuri 38 °C.
Mälufunktsioon ja reisilukk
– Mälufunktsioon jätab meelde viimase vibratsioonirežiimi, mida kasutati enne selle väljalülitamist. Vibraatoril on ka reisilukk, mis hoiab  ära juhusliku sisselülitamise.
Veekindel ja USB laadimine
– Chika käepärane aku indikaator annab teada, millal on aeg vibraatorit laadida. Veekindel disain võimaldab hõlpsat puhastamist ja lõbusat veemängu.

Kategooriad: , , ,

Kirjeldus

Svakom Chika vibraatoriga on kaasas laadija, kotike, kus toodet hoida ja manuaal.
Kasuta vee baasil libestit, et hoida oma lelu heas korras. Pese sooja vee ja intiipesugeeliga peale iga kasutuskorda ja desinfitseeri spetsiaalse Lelo puhastuspihustiga, mis tapab 99,99% bakteritest.

Läbimõõt: 3,1cm
Sisestatava osa pikkus: 11,3cm
Kaal: 154g

Lae 2h ja saad kasutada 1h.

Lisainfo

Bränd

Omadus

Jänkuvibraator

Kellele

Naistele

Värv

Sulle võib meeldida ka…